LEVEN MET LEFWelkom bij Bureau Leeflang.
Waarschijnlijk kijk je op deze site omdat je zoekt naar antwoorden op een vraag of probleem in je leven. Misschien baal je omdat een bepaalt thema je aandacht en energie vraagt, terwijl het leven verder prima verloopt. Of heb je een vraag waar je al lang over denkt, maar waar je alleen niet verder mee komt.
Lef dat je naar een oplossing zoekt. Coachgesprekken kunnen een goed hulpmiddel zijn om je doel te bereiken. Ik werk vaak in series van drie gesprekken en een afrondende evaluatie. Maak een gratis kennismakingsafspraak van 30 minuten en daarna bepaal jij of een eerste serie gesprekken voor jou behulpzaam is.
Is je vraag werk gerelateerd, kijk dan verder onder supervisie. Na een gratis kennismaking bepaal jij of je tijdens 10 bijeenkomsten aan de slag gaat met jouw leervraag en uitdagingen op het werk. Ik zie er naar uit om samen aan het werk te gaan.

 
 

Coaching

geestelijke begeleidingBen jij op zoek naar meer zelfvertrouwen, grenzen of richting in je leven? Lees dan vooral verder en verken of een coachtraject voor jou behulpzaam is!
Je eigen koers vinden en doen wat je zelf belangrijk vind, kan veel moeite kosten. Allerlei vragen en problemen kunnen van het gesprek in je hoofd een doolhof maken. Gelukkig kan het ook anders. Afhankelijk van je vraag, helpen coachgesprekken je op weg, zodat je daarna zelfstandig verder kan. Tijdens het kennismakingsgesprek verkennen we je vraag of probleem en kijken we welke aanpak het beste bij jou past. Daarna besluit jij of je dit coachtraject wilt starten. Zo ja, dan gaan we aan de slag met gesprekken, werkvormen, opdrachten en als je wilt kunnen we samen bidden. Een coachgesprek duurt een uur en wordt gepland in series van drie bijeenkomsten.
Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Kom dichtbij jezelf en leef met lef!

 
 

SUPERVISIE

shutterstock_263165078Wil jij werken aan jouw grenzen, een te hoge lat of meer professionaliteit in je werk? Vraag dan via je werkgever een supervisie traject van tien bijeenkomsten aan.
Wat houdt zo’n traject in? Supervisie is een vorm van begeleiding (geen therapie), waarin de uitvoering van een mensgericht beroep centraal staat. De concrete werksituatie en jij als persoon vormen zowel het doel als vertrekpunt. Het doel van supervisie is verbetering van de beroepspraktijk en balans in denken, voelen en handelen. Vanuit praktijksituaties werk je aan nieuwe vaardigheden en ervaringen. Reflectie is hierin een belangrijke werkvorm.
Supervisie is behulpzaam voor teamleiders, leerkrachten, kerkelijk werkers, predikanten, huisartsen en anderen die willen groeien in specifieke (sociale) beroepsvaardigheden.

Maak een afspraak en kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Uitdagingen blijven bestaan. En jij geniet daarvan omdat je weet wie je bent en wat je kunt.

 
 

Wandelcoaching (ook als workshops voor groepen)

shutterstock_247018795Kom jij tot rust in de natuur en wil je een vraag of probleem al wandelend aanpakken?Neem dan contact op voor een eerste afspraak, waarin we jouw vraag verkennen. Als je merkt dat de combinatie van gesprek en natuur je goed doet, gaan we samen op pad.
De ingrediënten: genieten van de natuur, al lopend ervaringen delen, groeien en heroverwegen van gebeurtenissen in je leven. De afspraken zijn niet weersafhankelijk, alleen bij onweer verzetten we de afspraak.
Neem contact op voor een kennismakingsgesprek met Alie Leeflang.
 
 

T- of E-coaching

coaching
Is ruimte in je agenda een uitdaging? Toch aan de slag met een aantal vragen uit je leven? Mail je vraag of probleem en we verkennen via de mail of e-coaching of telefonische coaching een passende vorm van begeleiding is.
Mail naar info@bureauleeflang.nl of bel en spreek je bericht in via: 06-53195515.