Ik ben weer jarig!

En ja…ik vind het nog steeds fantastisch om jarig te zijn. Vanochtend op de fiets naar Rotterdam even een moment om over het leven te mijmeren, te denken, te bidden en ja, ook te huilen. Het leven is niet maakbaar, pijnlijk en ontwapenend dat onder ogen te zien. Al fietsend (in de regen) weet ik mij gezien door God, ik ben niet alleen. En daarom vier ik het leven, staat het gebak klaar en is een fantastisch vriendinnenfeest gepland.

Mijn mooiste cadeaus? Paardrijden met z’n allen, pure chocolade (puur, mijn favoriete smaak) die mijn dochter van haar eigen geld kocht en prachtige bloemen. En daarna….. het pand aan de Noorderparklaan in Bergschenhoek.
Want…. vanaf 01 oktober beschik ik over een eigen praktijkruimte voor Coaching en Creatieve workshops. Een droom die ver lag weggestopt en nu tot bloei mag komen. Leven met lef, ook voor mij! De voorbereidingen zijn in volle gang, het wordt een geweldige ruimte. Nieuwsgierig? Kom vooral even kijken! Zin in helpen verhuizen of klussen? Dat mag ook, ik kan nog best wat hulp gebruiken. Dat oefen ik dit jaar…zo af en toe om hulp vragen en ontvangen.

Wat ik trakteer? Iedereen die zich vandaag aanmeld voor de eerste workshop (vrijdag 12 oktober) in het nieuwe pand, mag helemaal gratis deelnemen. Hoe tof is dat! Net te laat? Aanmelden in september geeft je een eenmalige korting van 50% op een Creatieve workshop naar keuze. Dat betekent een geheel verzorgde, creatieve en inhoudelijke workshop met jouw favoriete bloemen. Kijk op https://www.bureauleeflang.nl/lef-in-je-leven/ voor informatie. Weet je welkom!
Ik ga weer naar het feestgedruis, ik hoop jullie binnenkort in de praktijkruimte Leven met lef! te ontmoeten.

Hartelijke groet, Alie

2 thoughts on “Ik ben weer jarig!”

  1. Gefeliciteert Alie. Zowel met je verjaardag als met deze mooie ontwikkeling:” je eigen ruimte”. Ik wens je alle goeds toe.
    Maar ik voorzie iets moois en goeds als deze lessen van het zelfde soort zijn als de Supervisie die ik “ verplicht” bij je heb moeten volgen👍👍👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.