Kleur in je leven

Creatief Bloembinden | Kleur in jouw leven | Vrijdag 09 november |19.30uur | €35,–

Zegt jouw favoriete bloemkleur iets over jouw leven en manier van werken?
Bloemen zijn in zoveel kleuren te koop en toch kies je (waarschijnlijk) regelmatig dezelfde kleurencombinatie. Hoe komt dat en wat hebben deze kleuren te zeggen over de prioriteiten in jouw leven? We gaan het ontdekken tijdens de worskhop Creatief Bloembinden. En behalve deze inspiratie ga je natuurlijk het weekend in met een geweldig gaaf bloemstuk.

Voor deze workshop maak ik gebruik van het boek ‘Krijg toch allemaal de kleuren’ van Jannie Boer en Pauline van der Veeken. Een inspirerend boek met een overzicht van kleuren en hun betekenis. Ik kreeg dit boek van Arja Pot van Hart voor Kleur en Stijl. Bezig zijn met kleuren en hun betekenis is niet nieuw…. de meest bekende kleurenleer komt van Johannes Itten (1888-1967) een Zwitserse kunstschilder. Ook in de kunstgeschiedenis heeft kleur een belangrijke rol. Kortom… onwijs interessant om te kijken wat de kleuren ons te vertellen hebben. Nieuwsgierig?

Creatief Bloembinden start om 19.30uur met koffie & thee in het Atelier aan de Noorderparklaan 133 in Bergschenhoek. Voor deze workshop neem je in totaal 15 bloemen mee waarvan minimaal 3 verschillende soorten. Hoeveel van ieder bepaal jij; de bloemen waar jij blij & enthousiast & vrolijk van wordt, zijn de bloemen die je nodig hebt.
Ik ben heel benieuwd naar wat er straks op de werkbank staat en wat deze kleuren ons te vertellen hebben. Meld je je even aan via het contactformulier op de site?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.