LEVEN MET LEFWelkom bij Bureau Leeflang, leven met lef.
Waarschijnlijk kijk je op deze site omdat je op zoek bent. Op zoek naar antwoorden, naar goede vragen, naar richting, naar jouw grenzen, naar rust of ……
Lef dat je op zoek bent gegaan, ik help je graag verder. Coachgesprekken zijn behulpzaam in het zoekproces. Voor mensen die graag zelf aan de slag zijn is er Creatieve Coaching of de workshops Creatief Processen. Sinds 2014 wordt deze boeiende combinatie van begeleidingskunde en bloemsierkunst aangeboden.

Kom vooral kennismaken om jouw wensen bespreekbaar te maken, samen komen we tot een persoonlijke plan.

 

Coaching

Ben jij op zoek naar meer zelfvertrouwen, grenzen of richting in je leven? Lees dan vooral verder en verken of een coachtraject voor jou behulpzaam is!
Je eigen koers vinden en doen wat je zelf belangrijk vind, kan veel moeite kosten. Allerlei vragen en problemen kunnen van het gesprek in je hoofd een doolhof maken. Gelukkig kan het ook anders. Afhankelijk van je vraag, helpen coachgesprekken je op weg, zodat je daarna zelfstandig verder kan. Tijdens het kennismakingsgesprek verkennen we je vraag of probleem en kijken we welke aanpak het beste bij jou past. Daarna besluit jij of je dit coachtraject wilt starten. Zo ja, dan gaan we aan de slag met gesprekken, werkvormen, opdrachten en als je wilt kunnen we samen bidden. Een coachgesprek duurt een uur en wordt gepland in series van drie bijeenkomsten.
Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kom dichterbij jezelf en leef met lef!

 

 

 

 

Creatieve Coaching

Wil jij op een creatieve en persoonlijke werkwijze een thema uit je leven bespreken? Kom dan kennismaken met Creatieve Coaching.

Wat is Creatieve Coaching?
Creatieve Coaching maakt thema’s uit je leven concreet en daardoor gemakkelijker bespreekbaar. Door de combinatie van natuurlijke materialen en diverse coach- en therapie methodieken kom je al werkend tot inzichten. Creatieve coaching geeft verdieping in je proces en werkt vanuit een positieve en open benadering.

Hoe werkt Creatieve Coaching?
Na je aanmelding plannen we een intake gesprek. In dit gesprek is ruimte voor kennismaking, praktische vragen en het selecteren van de thema’s waarmee jij aan de slag wilt. Vanuit deze thema’s wordt een opdrachtenserie samengesteld. Het aantal opdrachten bepalen we in overleg.
Ongeveer een week voor de geplande sessie ontvang je de eerste opdracht. Aan de hand van deze opdracht ga jij bloemen en overig materiaal verzamelen. Tijdens de sessie werk je aan jouw opdracht, na de afronding is er koffie/thee met evaluatie en bespreking van de volgende opdracht. Na afloop neem je je creatie mee naar huis.

Praktische informatie:
Een sessie Creatieve Coaching duurt minimaal 60 minuten en is inclusief basis materiaal en koffie/thee.
De kosten voor Creatieve Coaching zijn afhankelijk van de tijdsduur, het thema en kosten die je zelf maakt voor overige materialen. Na de kennismaking ontvang je een offerte.
Nieuwsgierig? Meer weten over Creatieve Coaching? Neem contact op met Alie Leeflang via info@bureauleeflang.nl of kijk in de agenda voor de workshop Creatief Processen. Van harte welkom!

 

 

Workshop Creatief Processen

Geniet jij van creativiteit met bloemen en verdiepend bezig zijn? Schrijf je dan in voor een workshops Creatief Processen.
Voor deze workshops kan je je individueel aanmelden of als groep reserveren voor vriendinnen-uitjes, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of teambuilding. Na aanmelding ontvang je een voorbereidende opdracht.

Wat kan je verwachten? Allereerst een hartelijk ontvangst met koffie en thee. Na een kennismaking en uitleg van de opdracht gaan we aan de slag. Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat er tijdens de workshop voldoende persoonlijke begeleiding is. Na afloop evalueren we het proces en resultaat en is er ruimte voor gesprek en ontmoeting.
Behalve de bijzondere creatie die je mee naar huis neemt, geeft een workshop Creatief Processen op een rustige en ontspannen manier inzicht in persoonlijke processen. Een unieke combinatie van gezelligheid, ontspanning, creativiteit en verdieping. De kosten voor de creatieve workshops zijn vanaf  € 32,- p.p. inclusief koffie/thee en basismaterialen.