Nieuw: Creatieve Coaching

Vanaf september een nieuw aanbod; Creatieve Coaching

Vanaf september wordt het officieel. Ik versterk mijn praktijk van procesbegeleiding met mijn creatieve vaardigheden als bloembinder. In mijn praktijk levert de inzet van creativiteit verrassende inzichten op. Steeds vaker kreeg ik de vraag: ”Waarom doe je dit niet vaker”?
Spannend! Maar vooral gaaf om samen te voegen wat mijn hart heeft; mensen, processen en bloemen. En vooral heerlijk mijn creatieve-ik ruimte te geven. Leven met lef in uitvoering ? Na de zomer hoop ik meer concreet nieuws te hebben, nu eerst genieten van de zomer.
Hartelijke groet,
Alie

PS.
Ik ben nog wel op zoek naar werkruimte. Weet jij iets? Ik hoor het graag!

One thought on “Nieuw: Creatieve Coaching”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.