Privacyverklaring Bureau Leeflang, leven met lef

Hieronder lees je de privacyverklaring van Bureau Leeflang, leven met lef.

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring Bureau Leeflang, leven met lef!

Bureau Leeflang, leven met lef
Abe Bonnemastraat 76
2662 EJ, Bergschenhoek
KVK 64652610

De rechtsverhouding tussen jou en Bureau Leeflang komt tot stand onder het Nederlands recht. De verwerking van persoonsgegevens gebeurt dan ook in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy, met name de Wet bescherming persoonsgegevens en de Archiefwet.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Bureau Leeflang kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Bureau Leeflang. De gegevens worden verwerkt als je deze zelf met Bureau Leeflang deelt via het contactformulier of via het aanvragen van te leveren diensten op de website van Bureau Leeflang. Bureau Leeflang kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– voor- en achternaam – adresgegevens – telefoonnummer – e-mailadres – IP-adres – banrekeningnummer (alleen bij het afnemen van betaalde diensten).

Waarom Bureau Leeflang je gegevens nodig heeft
Bureau Leeflang verwerkt je persoonsgegevens om contact met je op te kunnen nemen als je daarom vraagt. Dat contact kan zowel telefonisch als schriftelijk, per e-mail of per post plaatsvinden. Daarnaast kan Bureau Leeflang je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst of opdracht. De opdracht bestaat meestal uit begeleidings- en trainingsactiviteiten. Als je je inschrijft op updates van Bureau Leeflang vind je onderaan elke mail een link om je uit te schrijven. Je ontvangt per direct geen mails meer en Bureau Leeflang verwijdert je naam en mailadres binnen vier weken uit het dashboard van het systeem.

Hoe lang Bureau Leeflang je gegevens bewaart
Bureau Leeflang bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. Het bewaren van je gegevens is nodig om de doelen te realiseren, waarvoor je je gegevens met Bureau Leeflang hebt gedeeld. Wet- en regelgeving zijn leidend voor de bewaartermijn van facturen en dergelijke.

Delen met anderen
Bureau Leeflang verstrekt je persoonsgegevens alleen aan derden als dat nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek/cookies
Op de website van Bureau Leeflang worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer, het tijdstip van opvraging en de gegevens die je browser meestuurt. De gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Bureau Leeflang gebruikt deze informatie onder andere om de werking van de website te verbeteren en om doelgerichte advertentiedoelgroepen voor Facebookcampagnes vast te kunnen stellen.

Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van de Bureau Leeflang website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op je voorkeuren worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd. Dat wordt door jouw browser op het apparaat waarmee je onze website mee bezoekt geplaatst op de website van Bureau Leeflang. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Google analytics
Bureau Leeflang maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Bureau Leeflang bij de Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.
Google gebruikt de informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Bureau Leeflang te kunnen verstrekken. Ook gebruikt Google de informatie om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Bureau Leeflang heeft hier geen invloed op. Bureau Leeflang heeft Google geen toestemming gegeven om via Bureau Leeflang verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Facebook Pixel
Via de website Bureau Leeflang is een pixel geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Facebook, als deel van de “Facebook Pixel”-dienst. Bureau Leeflang gebruikt deze dienst om advertentiedoelgroepen voor Facebook samen te stellen. Hierbij wordt een gebruikersprofiel opgebouwd tijdens je bezoek aan de website van Bureau Leeflang. Als je niet wilt dat je gegevens verzameld en gebruikt worden, verwijs ik je naar de website van ’your online choices’.
Je gegevens kunnen door Facebook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.

Diensten van derden
Bureau Leeflang maakt voor haar bedrijfsvoering gebruik van onderstaande platformen en diensten:
Mailchimp-Gmail-Zoom-Skype-Facebook-Linkedin

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@bureauleeflang.nl. Bureau Leeflang zal zo snel mogelijk, maar altijd binnen vier weken, op je verzoek reageren. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.
Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Bureau Leeflang reageert zo snel mogelijk, maar altijd binnen vier weken, op je verzoek.
Bureau Leeflang wil je er ook op attent maken dat je de mogelijkheid hebt een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen
Bureau Leeflang neemt de bescherming van je gegevens serieus. Ze neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of wanneer je meer informatie wenst over de beveiliging van door Bureau Leeflang verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Bureau Leeflang op via info@bureauleeflang.nl.

Contactgegevens
Vestigingsadres: Abe Bonnemastraat 76, 2662 EJ te Bergschenhoek.
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 64652610
Telefoon: 0653195515
E-mailadres: info@bureauleeflang.nl

Bovenstaande privacyverklaring versie 1.0 van Bureau Leeflang is vastgesteld op 24 mei 2018. Versie 1.0 is geldig tot er een wijziging plaatsvindt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.