Supervisie

Wil jij werken aan jouw grenzen, een te hoge lat of meer professionaliteit in je werk? Vraag dan via je werkgever een supervisietraject aan of maak zelf een gratis kennismakingsafspraak.

shutterstock_263165078 Wat houdt zo’n traject in? Supervisie is een vorm van begeleiding (geen therapie), waarin de uitvoering van een mensgericht beroep centraal staat. De concrete werksituatie en jij als persoon staan in dit traject centraal.
Het doel van supervisie is verbetering van de beroepspraktijk en balans in denken, voelen en handelen. In een traject van tien bijeenkomsten, werk je vanuit praktijksituaties aan nieuwe vaardigheden en ervaringen. Reflectie is hierin een belangrijke werkvorm.
Supervisie is behulpzaam voor teamleiders, leerkrachten, kerkelijk werkers, predikanten, huisartsen en anderen die willen groeien in specifieke (sociale) beroepsvaardigheden.
Maak een afspraak en kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Uitdagingen blijven bestaan. En jij geniet daarvan omdat je weet wie je bent en wat je kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.