Training Gezinnen met lef

Gezinnen met lef is een praktisch en inspirerende training voor ouders die willen investeren in hun gezin en relatie. Inkijkexemplaar.
 

werkboek-gezinnen-voorkantjpgWaar gaat de training over?
Ouders vormen de basis van het gezin. Delen van ervaringen uit het gezinsleven buiten je bekende sociale netwerk, is niet gebruikelijk. Toch maakt delen van ervaringen je rijker. Het geeft inspiratie, herkenning maar ook erkenning dat de realiteit van ieder gezin niet altijd de kleur heeft die je in gedachten had. Door (h)erkenning ontstaat er ruimte om alternatieven te overwegen en in te zetten. Deze experimenten zijn voor andere ouders inspirerend. Want blijkbaar hoef je het niet altijd te doen zoals je altijd deed.

Wat is een training Gezinnen met lef?
Gezinnen met lef is een training ontwikkeld voor de opbouw van sterke gezinnen.
Het geheel bestaat uit zes bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten ontvang je informatie over de diverse processen in een gezin, gaan ouders met elkaar en met collega-ouders in gesprek en aan de slag.
Gezinnen met lef nodigt en daagt ouders uit persoonlijke ervaringen uit het gezinsleven als vertrekpunt te nemen. Dit vraagt van ouders ‘lef’ om zowel kracht als kwetsbaarheid te delen.
Thema’s uit de training zijn; communicatie, visie op het gezin, het gezin als signaal van hoop, het gezin van herkomst en feest in het gezin.
Meer weten?
Enthousiast? Meld je via het contactformulier aan voor de eerstvolgende training in Bergschenhoek of organiseer zelf de training Gezinnen met lef in je eigen woonplaats. Dat kan al vanaf een groep met zes gezinnen. Laat je gegevens achter via de voicemail of het contactformulier, dan bespreken we de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.