WERKEN MET LEF

 

Welkom bij Bureau Leeflang, werken met lef.
Gaaf dat jij met je werk bijdraagt aan het welzijn van de ander in de samenleving. Daarin is het echter belangrijk dat je jezelf niet vergeet. Het enige gereedschap wat we hebben, zijn wij zelf. Zorg dus goed voor jezelf en voor je team. Als procesbegeleider ondersteun ik jullie graag bij dit individuele of groepsproces.

Supervisie

Wil jij werken aan meer professionaliteit in je werk? Vraag dan via je werkgever een supervisietraject aan of maak zelf een gratis kennismakingsafspraak.

Supervisie is een vorm van begeleiding (geen therapie), waarin de uitvoering van een mensgericht beroep centraal staat. De concrete werksituatie en jij als persoon staan in dit traject centraal.
Het doel van supervisie is verbetering van de beroepspraktijk en balans in denken, voelen en handelen. Supervisie is geschikt voor mensen in de sociale sector en voor werkgevers/werknemers die specifieke (sociale) beroepsvaardigheden willen ontwikkelen.

Wat mag je van een Supervisietraject verwachten? Tijdens de kennismaking brengen we jouw persoonlijke leervragen in beeld en maken we praktische afspraken zoals over de frequentie en locatie. Daarna gaan we in een traject van tien bijeenkomsten vanuit jouw praktijksituaties aan nieuwe vaardigheden en ervaringen werken. Jouw reflectieproces vormt daarbij de belangrijkste sleutel. Bureau Leeflang kan indien gewenst diverse en creatieve werkvormen inzetten. Maak vooral een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, ik investeer graag in jou zodat jij verder tot bloei komt.

 

 

Team Coaching

Onderzoek wijst uit dat kracht zonder kwetsbaarheid, uiteindelijk krachteloos en onaangenaam is. Erkennen van kwetsbaarheid in ons leven en dit inzetten, is voor veel mensen een nieuwe ervaring. We gaan er ook in ons werk, veelal onbewust, vanuit dat kracht beter overkomt dan kwetsbaarheid. Aangeven waar je hulp nodig hebt en bewustwording van je grenzen vraagt om lef. Ervaring opdoen in werken vanuit kracht en kwetsbaarheid levert winst op voor ieder teamlid, het team en de organisatie als geheel. Ieder team heeft een missie en idealen, de praktijk is het soms lastig dit met elkaar concreet te maken. Ieder teamlid neemt een unieke plek in. Het is soms moeilijk te geloven dat er voor iedereen voldoende ruimte en waardering beschikbaar is. Dit vraagt om een gezonde werkcultuur die je met de juiste voedingsstoffen samen creëren kunt. Meer weten? Neem contact op met Bureau Leeflang en we gaan samen op zoek naar een aansprekende team coaching voor jullie organisatie.

 

 

Intervisie

Ieder team wil samenwerken en werken aan het grotere geheel. Intervisie geeft zowel de teamleden als het team de nodige voeding om verder te groeien. Zie het als regelmatig onderhoudt. Voor beginnende teams is begeleide Intervisie behulpzaam om het proces eigen te maken. Indien gewenst gaan jullie daarna zelfstandig verder. Neem voor meer informatie contact op via info@bureauleeflang.nl. Ik ontmoet jullie team graag! 

 

 

 

 

 

 

Trainingen voor de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) 

(Meer informatie via Bureau Leeflang of PKN of JOP beschikbaar)
Actieve werkvormen 
Jeugdpastoraat Leren
Diaconaat
Jeugd diaconaat
Pastoraat

 

 

 

[rev_slider slider